Meer resultaten voor sieraden maken limburg

   
 
sieraden maken limburg
 
Workshops.
Dames kettingen 6. Kinder kettingen 8. Workshop sieraden maken in Limburg 30km rondom Heerlen 1. Workshop sieraden maken bij Lannie's' in Heerlen 1. Kinderfeestje sieraden maken in Limburg 30km rondom Heerlen 2. Kinderfeestje sieraden maken bij Lannie's' in Heerlen 2.
Workshop, workshops, Limburg, Maastricht, Roermond, Venlo, Weert, Kerkrade, Geleen, Heerlen.
Heeft u altijd al als een echte kunstenaar een schilderij, een glasobject, een mozaek object, sieraden of een mooi beeldhouwwerk willen. maken, als een professionele muzikant een muziekinstrument willen bespelen, als een chef-kok heerlijke gerechten willen bereiden of als. een chocolatier c.q. patissier bonbons, chocolaatjes of fraai gedecoreerde cupcakes en taarten willen maken? Bent u meer een sporter dan is er ook de mogelijkheid om uit diverse sportclinics een keuze te maken. O f kiest u liever voor een workshop. die zich richt op uw uiterlijke verzorging dan bent u hier aan het goede adres voor uw workshop in de provinicie Limburg!
Workshop Sieraden maken Limburg DeWorkshopgids.nl.
Een workshop sieraden maken in Limburg voor uw collegas, personeel, vrienden, vriendinnen of familie uitje organiseren? Ideen voor een workshop sieraden of glaskralen maken in Venlo, Heerlen, Sittard, Maastricht of op locatie in Limburg vindt u hier. Het team van DeWorkshopgids.nl wenst u een gezellige workshop sieraden maken in de provincie Limburg!
Creatieve workshops bij puck en pol.
PIP behang op maat vanaf 50 cm. Foto voorbeelden met PIP behang. Esta behang vellen 20 x 30 cm. Doe het zelf sieraden maken pakketten. Doe het zelf pakket zeepketting maken. This is a placeholder. Creatieve workshops Puck Pol. Creatieve workshops in Limburg.
Workshops Monique Van Rhee Workshops Limburg.
WORKSHOP SIERADEN MAKEN LIMBURG! Alle workshops worden verzorgd in mijn atelier in Born of op lokatie. In het atelier zijn alle benodigde materialen aanwezig om een workshop sieraden maken te verzorgen. Ook zijn er voldoende voorbeelden van allerlei soorten sieraden te zien.
Atelier Johannes-Hoeve.
Atelier JEECO in Venray.
De edelsmederij voor ontwerp, maken, repareren en omsmelten van sieraden is maandag tot en met donderdag geopend van 0930: tot 1200: en van 1300: tot 1700: uur. 10% korting op bestedingen bij JEECO. Taxi en touringcar. Taxi en touringcar vervoer. Fietsroutes in de buurt. Fietsroutes in de buurt Wandelroutes in de buurt. Fietsroute langs de Maas. Fietsroute Ballonzuilbossen en Overloon. Fietsroute rondom Landgoed Geijsteren. Van Venray naar De Peel. Fietsroute van Geijsteren langs de Maas. De Slag om Overloon en Venray. Fietsroute rondom de Ballonzuilbossen. Leunse Paes Gele Route. Tocht door de bossen van Hoogriebroek en Blakt. Natuurwandeling Leunse Paes blauwe route. Hotel / BB. Kunst en cultuur. Dorpen / Steden. Eten en drinken. Kunst en cultuur. etappe Lange Afstand Wandelpad LAW. Fietsen en wandelen. Kunst en cultuur. Over Liefde van Limburg.
Workshops zelf sieraden maken Ilona's' Silver Gemstones.
Workshops zelf sieraden maken. Hier vind je diverse workshops waarin je kunt leren hoe je je eigen sieraden maakt. Wil jij hier ook je workshop sieraden maken geheel kosteloos aanbieden? Wij brengen graag jouw edelstenen of sieraden workshop onder de aandacht.
Monique Van Rhee Workshops Limburg Sieraden Workshops Limburg.
Naast bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten, kunt u hier ook een persoonlijk sieraad op maat bestellen. monique van rhee WORKSHOPS LIMBURG. Hier bent u aan het juiste adres voor alles op het gebied van sieraden. Naast het volgen van workshops kunt u hier ook terecht voor het kopen van unieke sieraden. Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd contact opnemen of een berichtje achterlaten. Alle workshops worden verzorgd in mijn atelier in Born of op lokatie. In het atelier zijn alle benodigde materialen aanwezig om een workshop sieraden maken te verzorgen.

Contacteer ons