Meer resultaten voor rudraksha kralen kopen

   
 
rudraksha kralen kopen
 
Rudraksha.
Voor Hindoe's, Sikhs en Boeddhisten zijn Rudraksha zaden n van de meest heilige voorwerpen, beladen met mystieke, zuiverende en genezende krachten. Er wordt gezegd dat degene die Rudraksha draagt, beschermd is tegen negatieve gedachten en emoties. Rudraksha zaden geven rust en concentratie, dat helpt je geest onder controle te houden tijdens meditatie.
gebedskettingen, mala's, malaketting, bodhiboom kralen mala, handgemaakte mala ketting, mala armband.
Home Sieraden assortiment mala Bodhi boom. Bodhi boom Boeddha boom Rudraksha mmala ketting bodhi boom mala armband gebedsketting bodhi kralen bodhiboom verlichting van Boeddha. De verlichting van Boeddha was onder de Bodhi boom. De verlichting van Boeddha vond plaats onder de Bodhi boom.
Japa Mala / Gebedsketting Rudraksha/Zodiac Collection.
Zwarte kralen Vaijanti worden ook gebruikt voor het verwijderen van de effecten van de malefic Saturnus. Het geeft overwinning geeft door onze dharma de waarheid. Het wordt gebruikt voor Vashikaran, attractie en Devi Siddhi. Het balanceert alle doshas. Witte Vaijanti Mala. Onze Prijs: 2750., Vaijanti zaad komt uit de bossen waar de god en godin eeuwige liefde hebben. Vaijant mala, is de mala van de overwinning. Vaijanti is een glanzende zaden die groeit in de bossen van Braj. Heer Vishnu en Krishna houden van deze mala. Vaijanti Mala is ook bekend als krans Heer Vishnu's. Het is heel gebruikelijk geloof onder de mensen die drager van Vaijanti mala nooit iets verliest in het leven. Het wordt wijd gebruikt voor Japa gebed van Heer Krishna, Vishnu en Rama. Het geeft overwinning geeft door onze dharma de waarheid. Het wordt gebruikt voor Vashikaran, attractie en Devi Siddhi. Het balanceert alle doshas. Onze Prijs: 2750., Rudraksha zijn zaden van de vruchten van de Rudraksha boom.
Mala Rudraksha 108 kralen van 07, cm met rode kwast Eigentijdse Winkel.
Er wordt gezegd dat degene die Rudraksha draagt onaantastbaar is en beschermd wordt tegen alle negatieve invloeden. De natuurlijke elektromagnetische energie van de heilige Rudraksha kralen vermeerdert de concentratie en mentale kwaliteiten. In de Ayurvedische geschriften wordt beschreven dat Rudraksha een positieve invloed heeft op de gezondheid van mensen.
Mala Ketting 108 Kralen Voordelig New Age Le Bienetre.
Mala Rozenhout 9.5 mm 108 kralen. Mala Schelp Om Mani Pad Me Hum 108 kralen 8 mm. Mala Rode Jaspis 108 kralen 7/8 mm. Mala Ketting Aventurijn 108 kralen 7/8 mm. Mala Gele Jaspis 108 kralen 7/8 mm. Mala Rudraksha 11 mm 108 kralen.
Mala's' NIEUWETIJDSHOP.
Mala Rudraksha 11 mm. Mala van Rudraksha met 108 kralen van 11, cm met rode kwast. De kralen zijn gedroogd fruit van de Rudraksha boom Rudraksha betekent Tranen van Rudra Lord Shiva' zij zijn de meest heilige producten met mystieke krachten.
Rudraksha kralen Spiritual Garden.
Sterrenbeeld steenbok 22 december t/m 20 januari. Sterrenbeeld waterman 21 januari t/m 19 februari. Sterrenbeeld vissen 20 februari t/m 20 maart. Home / Kralen, cabochons facet stenen / Edelsteen kralen / Zoeken op steensoort / Edelsteen kralen R / Rudraksha kralen.
oothandel rudraksha beads Gallerij Koop Goedkope rudraksha beads Loten op Aliexpress.com.
108 Rudraksha Bead Ketting Mala Kralen Ketting Bodhi Kettingen Rudraksha Armband Shiva Tranen Kwastje Kettingen Gebed Mala Kraal. US 10.45 19.95 / piece Gratis Verzending. Toevoegen aan Verlanglijstje. 108 stks/partij Natuurlijke Tibet Boeddha Bodhi Kralen 9mm Boeddhistische Gebed Rudraksha Seed Bead voor DIY Sieraden Armband Ma.
5 Mukhi rudraksha mala Te koop Tweedehands.nl.
Bijzonder mala waarbij de 108 kralen bestaan uit rudraksha zaden van het 5 mukhi type. Zoals ook uit de foto's' blijkt gaat het hier om de gewilde Nepalese rudraksha zaden. De kralen zijn ca. 8mm in doorsnede, de totale lengte is ca.
RUD-001 Rudraksha kralen 8-10 mm Pitten/ Zaden kralen Exotische Kralen / Jewels 4 You.
Deze kralen worden ook wel tranen" van Shiva" genoemd. Ze zijn afkomstig van de Rudraksha boom en worden door Hindoes gezien als het meest heilige produkt met mystieke krachten. De drager van deze kralen wordt niet alleen beschermd tegen negatieve invloeden maar het verbeterd ook de concentratie en sterkt de mentale kwaliteiten.
Mala Rudraksha 108 kralen Boeddha-beelden.com.
Hier ziet u de Mala Rudraksha, dit is een mala met een bijzonder verhaal. Rudraksha betekend namelijk de tranen van Rudra, bij ons beter bekend als Lord Shiva. Hierdoor worden de rudraksha kralen als meest heilig gezien en mystieke krachten.
Voordelige kralen van Axatasa.
Mochten de kralen u toch niet bevallen, dan kunt u ze binnen 15 dagen aan ons terugsturen en ontvangt u het betaalde geld direct terug. Maak de mooiste sieraden met de kralen van Axatasa. A-kralen.nl Links Kralen Nieuwsbrief Kralen webshop Kralen berichten.

Contacteer ons