Meer resultaten voor cursus sieraden maken

   
 
cursus sieraden maken
 
Workshop zilveren ring maken Arto Edelsmeden.
Workshop: trouw-/relatiering maken. Maak jullie trouwdag nog specialer met zelfgemaakte zilveren of gouden ringen. Je hoeft natuurlijk niet per se te trouwen om een mooie ring te dragen. Een relatie of vriendschapsring kan natuurlijk ook! Geniet van een geheel verzorgde dag. 295, per stel. Maak kennis met het eeuwenoude beroep van de edelsmid. In deze cursus leer je werken met de verschillende materialen, gereedschappen en basistechnieken die bij het vak komen kijken. Na afloop kun je eenvoudige sieraden smeden.
Cursus Sieraden maken voor beginners De nr. 1 thuisstudie van Laudius.nl.
Zo leer je op eenvoudige wijze hoe je je eigen sieraden maakt, zelfs als je dit nog nooit hebt gedaan. Wat kun je met deze cursus Sieraden maken voor beginners? De cursus Sieraden Maken voor Beginners leert je hoe je zelf de meest uiteenlopende sieraden kunt maken.
Cursus Sieraden Maken Beste Thuisstudie aanbieders-Beste Thuisstudie aanbieders.
Je hoeft nooit meer langs de juwelier om er extra mooi uit te zien, want je maakt alles nu eenvoudig zelf met de cursus sieraden maken! Cursus Sieraden Maken van de LOI. Ben je graag creatief met sieraden bezig en wil je hier meer mee doen?
Workshop sieraden maken vanaf 3250, p.p.
Waar vind ik een workshop sieraden maken in mijn regio? Door op de onderstaande stedenlink van je keuze te klikken vind je meer informatie over de sieraden workshop in de regio van jouw voorkeur. Workshop sieraden maken: maak ze gewoon zelf.
Cursus Sieraden maken Thuisstudie vergelijk reviews.
Met een cursus Sieraden Maken leert u stap voor stap hoe u uw eigen sieraden kunt ontwerpen en creƫren. Zo heeft u voor elke gelegenheid het juiste sieraad in huis. Een cursus Sieraden Maken kunt u op diverse manieren volgen.
Workshop cursus sieraden maken edelsmeden Utrecht The Gold Xperience.
Bekijk De resultaten. De basiscursus edelsmeden bestaat uit 7 lessen 3 uren waarin ik je stap voor stap uitleg geef en begeleid in het maken van je eigen sieraden. De lessen worden gegeven aan kleine groepen van maximaal 10 personen, waardoor het mogelijk is om elke cursist persoonlijke aandacht te geven. Tijdens de basiscursus leer je hoe je een ontwerp maakt, hoe je moet zagen en vijlen, leer je de fijne kneepjes van het buigen en solderen en ga je aan het einde van de cursus naar huis met een leuk werkstukje en een indrukwekkend zelfgemaakt sieraad.
Cursus edelsmeden Cursus sieraden maken Eindhoven Yska-Sieraden.
Of mailen: ellenyska@gmail.com. Voorbeelden van sieraden gemaakt tijdens de cursus.: De vakantie is weer voorbij. De cursussen weer gestart, ik ben weer bezig met opdrachten en workshops. Het weekend van 30 september en 1 oktober doe ik mee met de Atelierroute Eindhoven.
Cursus Sieraden maken van klei cursus creatief Volksuniversiteit Baarn.
Cursus Sieraden maken van klei. In drie lessen maakt u met porseleinklei een mooi sieraad. De cursus bestaat uit drie verschillende onderdelen: hangers en kralen kleien; deze beschilderen; een prachtig sieraad ervan maken. Dit is een cursus voor iedereen die een bijzonder sieraad wil maken en die houdt van het fijne werk.
Cursus sieraden maken Thuisstudie vergelijking!
Thuis Hobbycursussen Cursus sieraden maken. Cursus sieraden maken. Geplaatst op 11 juli 2012 door Wendy Thuis-studeren.net Geen Reacties. Cursus sieraden maken Thuisstudie aanbieders Laudius, NHA, LOI, Studieplan en NTI. De cursus sieraden maken is te volgen bij thuisstudie aanbieders Laudius, NHA, LOI, Studieplan en NTI.
Peers2Peers Cursus Sieraden maken.
Home Creatief Aanbod Cursus Sieraden maken. Cursus Sieraden maken. Geschreven door Ginger van Toor. Op maandag 14 januari 2013 wordt er in het 3Generatiehuis op de Bernadottelaan 24 te Utrecht een cursus Sieraden maken gegeven door Irma van den Hondel.
Cursus edelsmeden woensdagmiddag VRIJDAG Groningen.
Cursus Edelsmeden woensdagmiddag. Wie gaat de uitdaging aan om metaal om te vormen tot een sieraad of object? In de cursussen edelsmeden leer je stapsgewijs sieraden en andere voorwerpen te maken. Een bijzonder vak van ontwerpen, vormgeven, zagen, vijlen, solderen en polijsten.
Home Limited Edition.
Voor de komende workshop Wildflower die op zaterdag 18 november zal zijn, kunnen nog enkele dames meedoen! Van dit ontwerp kun je niet alleen schitterende oorbellen maken, maar ook een hanger voor aan een ketting en een broche of ring zijn ook mogelijkheden!

Contacteer ons