Meer resultaten voor sieraden maken

   
 
sieraden maken
 
Workshop sieraden maken.
Leer hoe je een sleutelhanger of een zogenaamde bubbel armband maakt, of ga vintage sieraden of sieraden Ibiza style maken. Er zijn vele locaties en combinaties te vinden, thuis in een atelier of bijvoorbeeld met een high tea of lunch.
Sieraden maken hobbyshop-online.nl.
In deze rubriek tref je alle materialen aan die je nodig hebt voor het zelf maken van je eigen unieke sieraden of voor de reparatie van bestaande sieraden. Alle onderdelen zijn nikkelvrij en van uitstekende kwaliteit, zodat je ook voor anderen sieraden kunt maken zonder achteraf klachten te krijgen over de gebruikte materialen.
Zelf sieraden maken Kralenhandel.nl.
Zelf sieraden maken. Zelf sieraden maken is leuk en helemaal niet zo moeilijk als je misschien denkt. Door zelf armbanden, oorbellen, ringen of kettingen te maken, heb je niet alleen een sieraad dat past bij jouw stijl, maar ook één die precies op maat is.
Cursus Sieraden maken voor beginners De nr. 1 thuisstudie van Laudius.nl.
Zo leer je op eenvoudige wijze hoe je je eigen sieraden maakt, zelfs als je dit nog nooit hebt gedaan. Wat kun je met deze cursus Sieraden maken voor beginners? De cursus Sieraden Maken voor Beginners leert je hoe je zelf de meest uiteenlopende sieraden kunt maken.
Sieraden maken met onze kralen en bedeltjes.
Nieuw: Draad Veters. Nieuw: Suede Kwastjes. Sieraden maken met onze kralen en bedeltjes. Zelf sieraden maken met Kralenhoekje! Kralenhoekje is dé webshop voor alle kralen en onderdelen om zelf sieraden te maken. Het is een leuke hobby voor beginners en gevorderden.
Cursus Zelf sieraden maken Mooie sieraden maak je bij NTI.
Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen. Leer sieraden maken met de cursus Zelf sieraden maken! Ben je creatief, graag met je handen bezig en ben je dol op sieraden? Dan is de cursus Zelf sieraden maken van het NTI echt iets voor jou!
Cursus Sieraden maken Opleiding als thuisstudie NHA.
Ontwerp en maak zelf sieraden met de cursus Sieraden Maken. Ben je creatief en houd je van mooie sieraden? Vind je het fijn om te kunnen kiezen uit een ruim aanbod aan kettinkjes, mooie oorbellen of een gave armband? Met de cursus Sieraden Maken bepaal je zelf hoe je nieuwe sieraden eruit gaan zien.
Sieraden maken Scheveningen.
Laat dit nou net het doel zijn van onze workshop sieraden maken. Je wordt ontvangen in onze beachclub op het strand van Scheveningen, waar alle benodigdheden al voor je klaarliggen. Bedenk eerst wat je wilt maken armband, ring, ketting etc.
Uniek Sieraad Workshops sieraden maken.
Inmiddels houd ik me nog uitsluitend bezig met workshops en hebben duizenden deelnemers bij ons een uniek sieraad gemaakt. De workshops worden dagelijks gegeven in ons gezellige atelier aan het water, voor grote groepen maken we gebruik van een sfeervolle ruimte in Haastrecht.
WORKSHOP SIERADEN TIP Voor meer dan 100 vrijgezellen uitjes en teamuitjes Workshopevents.
Bedrijfsuitje van GO-KART IN bv Eigen locatie te Dordrecht Workshop sieraden maken 21 personen Vrijdag 6 november 2015. Bedrijfsuitje van GO-KART IN bv Eigen locatie te Dordrecht Workshop sieraden maken 6 personen Vrijdag 30 oktober 2015. Uitje voor stichting BBD Workshopevents te Dordrecht Workshop sieraden maken 5 personen Maandag 12 oktober 2015.
Sieraden maken Beadazzled Kidsproof Haarlem.
Je leert tijdens deze workshop hoe je een ketting kunt kettelen dit is een techniek waarbij je op staafjes rijgt die je met een tangetje buigt met kralen die Beadazzled voor je klaar zet. Ook bij deze workshop zorgen ze voor limonade en wat lekkers. Heb jij al zin om je eigen sieraden te maken?
Uniek Sieraad Workshops sieraden maken.
Het eindresultaat is altijd een draagbaar en uniek sieraad dat naar eigen idee is gemaakt. Alle deelnemers kunnen individueel kiezen welk sieraad ze willen maken. De workshops duren 2 tot 4 uur. Deelnemers die meer willen weten over edelsmeden kunnen inschrijven voor de mini-cursus van één dag.

Contacteer ons