Op zoek naar workshops sieraden maken?

   
 
workshops sieraden maken
 
Workshops sieraden maken.
Hou wel rekening met een langere duur van de workshop. De workshops worden gegeven in de winkel of op locatie bijvoorbeeld bij jou thuis aan groepjes van minimaal 4, maximaal 10 deelnemers. Te reserveren op alle avonden behalve zondagavond, of eventueel op zaterdag overdag. Bij een enkele reisafstand van meer dan 10 km gerekend vanaf mijn woonadres in Spijkenisse wordt 020/km, in rekening gebracht. Mijn werkgebied is de regio Zuid-Holland zuid, o.a. Rotterdam, Den Haag en Gouda, de Drechtsteden, maar ook de Hoekse Waard en Goeree Overflakkee. Afrekenen gebeurt per PIN of contant, na afloop van de workshop. Alleen een mooi sieraad met mooi materiaal! Daarom is er keuze uit diverse glaskralen, waaronder luxe lampwork glas, glasparels, maar ook mooie kwaliteit kunststof kralen en diverse metalen kralen en bedels. Verder wordt er elastiek, gecoat metaaldraad, schakelketting, memory wire, imitatie suède, en waxkoord gebruikt. Uiteraard is al ons materiaal nikkelvrij. Kwastje van veterkoord. De winkelwagen is leeg. Droomjuweeltjes doet in de winkel ook reparaties van sieraden, als het geregen, gekettelde of met ringetjes geschakelde sieraden betreft.
Workshops Sieraden Maken Geven? Zo doe je dat!
Home Inspiratie Blog Workshops Sieraden Maken Geven? Zo doe je dat! Share with your friends. 16 augustus 2016. Workshops Sieraden Maken Geven? Zo doe je dat! Krijg jij vaak complimenten over je sieraden? Vragen mensen hoe je dat toch doet?
Workshops Kralenhandel.nl.
Doe het zelf. Workshops om zelf sieraden te maken. Onze workshops zijn erg leuk om inspiratie op te doen, maar ook nuttig. Met onze gereedschappen verbeter je jouw technieken en maak je nog mooiere creaties van jouw zelfgemaakte armbanden, kettingen en andere accessoires.
Workshop sieraden maken Karbonkel.
Workshops, cursussen opleiding. Workshop sieraden maken. Workshops Verhuur Studio. Ruimte te huur. Workshop sieraden maken. Door: Wendela Copijn. Aanvang: 1930: tot 2130.: Onder leiding van Wendela Copijn ga je een prachtig sieraad maken van onder andere edelstenen, halfedelstenen, parels en zilveren kralen.
Uniek Sieraad Workshops sieraden maken.
Voor grote en kleine groepen van 1 tot ongeveer 35 personen, singles, duo's, trio's, kortom voor iedereen, verzorgen wij workshops. Onder leiding van één of meer edelsmeden laten wij iedereen kennis maken met een groot aantal facetten van het vak zoals zagen, vijlen, schuren, hameren, polijsten, solderen en afwerken.
Workshop sieraden maken de zoete bezigheid.
maak een keuze tussen de verschillende soorten workshops.: All in workshop. Wil je een compleet verzorgde avond voor een vaste prijs? Kies dan voor de All-in workshop. Je maakt met de groep een keuze uit 6 soorten sieraden, waarvan we er twee gaan maken.
Sieraden maken Dot WinterswijkDot Winterswijk.
Aan het einde van de workshop gaan jullie al je gebruikte kralen optellen en afrekenen. Schrijf je in op de workshop sieraden maken. Straat en huisnummer. Vragen en/of opmerkingen. Loop door onze winkel! Grotere kaart weergeven. Dot biedt naast een leuke winkel diverse workshops, in het centrum van Winterswijk.
Monique Van Rhee Workshops Limburg Sieraden Workshops Limburg.
In het atelier zijn alle benodigde materialen aanwezig om een workshop sieraden maken te verzorgen. Ook zijn er voldoende voorbeelden van allerlei soorten sieraden te zien. Naast de workshops heb ik ook regelmatig opendeur dagen. Tijdens zon dag of avond kunnen er sieraden en materialen gekocht worden.
Home Limited Edition.
Geen probleem, wij helpen je graag met het maken van een keuze! Nieuwe workshop en cursusplanning voorjaar 2018! Workshops De workshops voor het nieuwe jaar staan weer online! Kijk gauw of er voor jou één of meerdere workshop tussen zitten en maak gelijk gebruik van de vroegboek korting!
Sieraden maken van leer workshop Bedrijfsuitjes.
Algemene voorwaarden VeBON. Sieraden maken van leer workshop. Home Workshops Creatieve workshops Sieraden maken van leer workshop. Sieraden maken van leer workshop. Sieraden maken van Leer is een van de leukste creatieve workshops in ons aanbod voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes familie-uitjes en vrijgezellenuitjes.
Workshop sieraden maken GH Events Op locatie.
Overige relaxte workshops. Leuk, mooi en heel gezellig! Workshop sieraden maken. Vind je het leuk om samen met vriendinnen of collegas mooie sieraden te verwezenlijken? Dan is de workshop sieraden maken echt iets voor jou. We kunnen jouw locatie namelijk omtoveren tot een gezellig sieraden atelier.
Cursus en Workshops Den Haag Poelie Jansen Sieraden.
Het is mogelijk om bij mij een 12-delige avondcursus Edelsmeden of één van de diverse Workshops Maak je sieraad in één dag te volgen. Voor meer informatie kan je contact met mij opnemen. Heb je altijd al eens met metaal willen werken of sieraden in zilver willen maken?

Contacteer ons